top of page

The Numerology Forecast - October 2018Mærker du efterårets kalden? Jeg elsker når årstiderne skifter. Genopdagelsen af store tørklæder og bløde handsker. Duften af efterårs skov. Nu ændrer bladene farver og min lokale café fyrer op for græskar krydderierne på menu kortet. Samtidig fyrer Oktober op for en ny global månedsenergi.


Oktobers energi er allerede så småt påvirket af de temaer som 2019 bringer os. En mere kontant og fokuseret energi der indeholder mere ambition og styrke end det åbne og proces orienterede 2’er år vi er i nu.


2018 er et 2’er år fordi vi i Numerologien altid bruger summen af et tal for at se den essens det indeholder.


Oktober minder os om at vores personlige historie altid bliver skrevet og kan genskrives af os. Ekstremt få mennesker har en reel indflydelse på dit følelsesmæssige indre og magten til at ændre dit liv. Jo mere du giver din styrke væk jo sværere bliver det at tage ansvar for den retning dit liv tager.


Du har magten til at forme din egen skæbne. Til at tage de lektioner og oplevelser som livet serverer og omforme dem til de skridt der fører dig til din helt egen form for succes. Oktober holder spejlet op så du kan se din egen offer historie i øjnene. Den viser dig de områder og mennesker der dræner dig, og hvordan du lader dem slippe af sted med det.


Det kan være smertefuldt at indse din selv-sabotage og den frygt der har holdt dig tilbage fra at træde ind i dit eget lys og gå din egen vej. Det kræver mod at lytte indad, for ikke at blive involveret i dysfunktionelle samfunds normer, familiemønstre, reklame branchens polerede livsstils ideer etc. Samt ikke at blive-afsporet af ’brande der skal slukkes’ og uopnåelige indre og ydre standarder


At være menneske kan være udfordrende nok – du behøver ikke at sætte ekstra grænser og regler for hvordan det skal se ud for dig.


Vær ekstra opmærksom denne måned omkring dit eget rum og personlige prioriteter. Gør noget for at fejre dine sejre – lige meget hvor små eller store de er. De globale måneds energier skruer op for tempoet indtil den næste periode med Merkur i Retrograd i midten af November. Den kommende periode er et perfekt tidspunkt at udradere ideen om at du ikke har kontrol over, eller mulighed for at forme den retning dit liv bevæger sig.


Hvis du mærker at beskrivelsen af Oktobers vibration føles mere som at læse om dit eget liv kan det være at en uharmonisk navne vibration har fået lidt for frit spil. Visse navne vibrationer kan opleves som én lang rejse i kviksand og den konstante kamp for at komme op på fast grund. Den Lille Tolkning er et oplagt bud hvis du vil vide hvordan din essens og navnevibrationer spiller sammen.


100% Kærlighed og efterårs blæst

Novalee


PS: Jeg indsætter igen et link til de gratis skrivebords baggrunde til din computer. Alle der har downloadet dem har sagt er det er super opløftende at få en positive besked hver gang de åbner deres computer.


Commentaires


bottom of page